Första besöket på MiniSats

Idag fick Ester gå på MiniSats för första gången. Det gick jättebra, glad tjej både när jag lämnade och hämtade. Sara som jobbade sa att allt gått fint. Nog för att jag under hela passet kollade över axeln och undrade om inte de skulle komma upp med en skrikande Ester snart, jag höll nästan på att plocka en annan flicka de kom upp med innan jag insåg att det inte var Ester, haha! Vilken frihetskänsla att kunna träna på dagen igen! Skönt är det också att inte behöva åka ifrån Peter det första jag gör när han kommer hem från jobbet, och att slippa trängseln på kvällen.
Jag ville gärna ta en bild på Ester på MiniSats, men det stod i reglerna att man inte fick, och jag ville inte göra mig ovän med personalen redan första besöket ;)

Igår tog jag en promenad i vårsolen med Ester i bärsele, gick toppen det med. Vi stannade en stund på en brygga, hon fick lite käk och somnade sedan på vägen hem när jag vände henne mot mig i Babybjörnen.

DSC_8564
DSC_8565

Trackbacks/Pingbacks

  1. Årets sammanfattning – del 1 | kostschema.com - […] mars får Ester besöka MiniSats för första gången, numera hennes andra hem där alla i personalen känner henne och…

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *