Gravid vecka 21

Jahopp, då har man passerat halvtid i denna graviditet. Magen är så pass stor att vanliga kläder inte längre fungerar. Jag tog på mig en t-shirt efter badet igår och det blev en stor glipa under naveln. Jag fick börja med järntabletter för någon vecka sedan, insåg att det nog var järnbrist när jag var ofantligt trött och hade huvudvärk i två dagar. Tack och lov gick ddet över efter några tabletter (Niferex 100 mg).

Idag var jag på MVC och fick lyssna till lill-Fias hjärtljud, först i vecka 25 börjar barnmorskan mäta magen. Just nu går jag och funderar på kurser, gravidyoga, profylax och amningskurs… Det är ju bra att förbereda sig.

20-veckor

vecka-20-2

Screenshot_2015-03-02-08-16-24

Screenshot_2015-03-02-08-16-36

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *