Gravid vecka 22

Gud! Min mage är redan så stor och otymplig! Det ska ju fortfarande vara lätt att vara gravid i vecka 22, men jag känner att det börjar bli jobbigt redan… Trött, foglossning, sammandragningar, svårt att resa mig från liggande, jobbigt att hämta saker från golvet (eller knyta skorna!), tungt att lyfta och bära Ester, lite energi till träning… 

vecka-22

Gravid vecka 22. Ester tror att lillasyster bor i min navel…


 
Så här (bild nedan nedan) såg det ut förra graviditeten, när Ester låg i magen. Som ni kan se var det i vecka 22 som kulan blev framträdande, en riktig tillväxtspurt! Själv tycker jag nog magen idag motsvarar bilden från vecka 24 med Ester.
 

Gravid vecka 20, vecka 21, vecka 22, vecka 23, vecka 24 och vecka 25

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *