Kostrådgivning innan sommaren

För er som funderar på att ta hjälp av mig med kostrådgivning innan sommaren:

Den 3 juni åker jag till Kalifornien på 3 veckors semester. Därför är det hög tid att beställa nu om jag ska hinna hjälpa er innan semestern. Läs mer om kostrådgivning << länk

”Jag är riktigt nöjd med resultatet och kommer fortsätta att försöka äta mer protein och mellanmål under dagarna. Min kropp har förändrats mer än jag trodde den skulle göra efter bara en månad och jag tror att jag äntligen förstått relationen mellan mat och träning ordentligt. Jag har fått precis det resultat jag var ute efter och har rekommenderat alla mina träningsglada vänner att kontakta dig!”

kostrådgivning

För er befintliga kunder:

Jag vill fortfarande att ni skickar mig era veckorapporter för utvärdering när jag kommit hem igen.

6 Kommentarer

 1. Jag är en av dem som också är nöjd med resultatet av din kostrådgivning. Åker själv också på semester till Californien i 3veckor med avresa den 5/6
  :-)

  Svara
 2. Cool! Då är vi där samtidigt. Var åker du först och hur ser resplanen ut?

  Svara
  • Börjar i San Fransisco i några dagar, sen bila längs kusten till Santa Cruz, LA, San Diego. Därefter LAS Vegas, Deathvalley, Yellowstone, Sacramento och tillbaka till San Fran för att sen flyga och avsluta med några dagar i NY. Ser helt klart fram emot denna resa! Själv?

   Svara
   • Jag älskar USA och detta blir ett minne för livet. Vi åker till San Fransisco först, sedan ner längs kusten, LA, San Diego och avslutar i Las Vegas därifrån flyger vi hem. Har redan besökt New York, men jag älskar det med! :)

    Svara
 3. Hej! Lite nyfiken på hur din kostrådginving funkar & vad den kostar.
  Jag har gått en kostkurs förr & vet egentligen hur jag skall göra.
  Men behöver lite tips på vägen. har ca 4kg jag vill bli av med.
  Tack på förhand!

  Svara
  • Hej Iréne!
   Jag gör dels kostschema där jag anger ingredienser som fungerar som ”mall” att gå efter. Till kostschemat bifogar jag även en mindre receptsamling för att ge förslag på middag/lunch. Till detta bifogar jag även en Excel-fil där du kan ange (och räkna på) det du äter, de dagar du frångår schemat. Det finns alltså stora möjligheter för variation. Är det t.ex. viktigt för dig med flera frukostförslag så ordnar jag det i möjligaste mån, viktigt är att du noga svarar på frågorna nedan, så kan jag anpassa kostschemat efter dig på bästa sätt. I medel lägger jag en timmes jobb på varje enskilt kostschema, inget är det andra likt utan fullständigt individanpassat. Jag svarar också snabbt på dina frågor och följer upp dina resultat under 3 månader så att du kommer igång ordentligt.

   För kostschema behöver jag följande information från dig (mailas till therese@kostschema.com):

   Ålder, längd och vikt.
   Målsättning (specificera så tydligt som möjligt)
   Vilken/vilka träningsformer du ägnar dig åt/hur ofta?
   Kan du tänka dig styrketräning (om du inte redan tränar det)?
   Vilken tid på dagen föredrar du att träna/tränar du?
   Hur ser din vardag ut? Aktivt/stillasittande jobb?
   Hur många träningspass per vecka kan du tänka dig?
   Hur äter du en ”vanlig” dag? Vilka tider äter du? (lista gärna nyttiga livsmedel som du föredrar)
   Finns det livsmedel du absolut inte klarar av (ev. allergier)?
   Hur känner du inför kosttillskott?
   Skicka en nytagen bild på dig själv.
   Jag behöver ditt personnummer, fullständiga namn, adress och telefonnummer eftersom jag tar betalt mot faktura.

   För kostschema med uppföljning tar jag 700 kr (inkl. moms).

   Hoppas det kan vara av intresse! :)

   Svara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *