Stekpanna i kålstål

Peter och jag köpte ingen julklapp till varandra i år, istället gick vi samman och köpte något som vi både behöver och som vi (eller i alla fall jag) har längtat efter. En stekpanna i kolstål från de Buyer.

Jag är så oändligt trött på dessa teflonstekpannor som bara flagar sönder. Dessutom är jag orolig för att få i mig teflon via maten jag äter, huuu!

Jag har en gryta i gjutjärn och den har kommit till användning allt mer, av ovanstående anledningar. Men, sedan hörde jag talas om dessa pannor i kolstål. De behandlas precis som gjutjärn, men väger inte riktigt lika mycket, och enligt mitt tycke är de snyggare också.

Nu ska jag verkligen ta hand om min nya stekpanna, som bara ska bli bättre med tiden. Diskas endast i varmt vatten och ska hettas upp och kylas ner långsamt.

DSC00624

DSC00627

DSC00629

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *